Hirdetés

Már Apple Watch-on is lehet YouTube videót nézni, de semmi értelme



|

Még a nagyobb, 45mm-es kijelzővel sem épp optimális élmény a YouTube videók fogyasztása.

Hirdetés

Az Apple Watch már az első generáció óta jóval többre képes az aktuális idő kijelzésénél, és a külsős fejlesztők által készített appok segítségével olyan funkciókat is tud, amiket a gyártó nem akart a watchOS-be implementálni (igen, futtatható rajta a Doom).

Nem gondoljuk, hogy sokan néznének YouTube videókat az órájukon, de van, akinek már a tudat is elég, hogy lehet: a WatchTube alkalmazás segít.

Hirdetés

A nem hivatalos, ingyenes app telepítését követően minden, legalább watchOS 6-ot futtató órán megjeleníthetjük a YouTube-ra feltöltött tartalmakat, tetszikelhetjük a videókat, feliratkozhatunk csatornákra, feliratokat láthatunk, kereshetünk, és ajánlott videók között is böngészhetünk, amiket a WatchTube az előzményeink alapján dob be. Az adatok nem kerülnek fel az alkalmazás szervereire.

A fejlesztő már dolgozik egy olyan módon, ami lehetővé teszi, hogy csak a videók hangját hallgassuk, így sportolás közben is elérhetünk majd podcastokat és zenéket anélkül, hogy az akkumulátor energiája rohamosan fogyna. Bejelentkezni nem lehet, így saját megtekintett, elmentett videóinkat nem tölthetjük be, de vizsgálják, hogyan lehetne ezt megoldani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.