Hirdetés

Már az élet nagy kérdéseit is megválaszolja neked a Spotify



|

Kimondottan kreatív funkcióval bővült a zenestreaming platform repertoárja.

Hirdetés

A Spotify nemcsak az ingyenes modelljének köszönhetően lett a világ legnépszerűbb zenestreaming szolgáltatása, a svéd cég ugyanis folyamatosan szórja az olyan hol hasznos, hol egyszerűen csak szórakoztató új funkciókat, mint az MI-vel lefordított podcastek, a közösségi zenehallgatás vagy a napszaktól függő lejátszási listák.  

Most pedig befutott a platform legfrissebb dobása, a Music Psychic, vagyis a Zenei Médium, amely az élet kisebb-nagyobb kérdéseire igyekszik választ adni, természetesen zenés formában.

A Spotify hivatalos blogján beharangozott újdonság mobilról érhető el a spotify.com/songpsychic linken, az oldalra navigálva pedig a látogatók kilenc téma (pl. iskola, stílus, ebéd, karrier, én, a jövőm, család stb.) közül választhatnak, amelyek kapcsán egy sor előre megadott kérdést tehetnek fel a streaming szolgáltató mindent látó médiumának.

Hirdetés

A lehetőségek között olyanokra kell gondolni, mint például hogy elmenjünk-e egy bizonyos randira, lefoglaljunk-e egy nyaralást, vagy éppen hogy mit együnk ebédre. A kérdés megadását követően pedig a médium merít egyet a Spotify óriási zenetárából, és egy olyan dalt dob ki, amely a szolgáltató ígérete szerint tökéletes válasszal szolgál.

Az eredményt természetesen a közösségi médiában is megoszthatjuk, így ne lepődjetek meg, ha a következő napokban esetleg elárasztják az Instagram-sztorikat és a TikTokot a Spotify Psychicről szóló posztok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.