Hirdetés

Már az idén véglegesíthetik az RTX 40-széria terveit?



|

Egy szivárogtató ismerni véli az Nvidia tervezett menetrendjét.

Hirdetés

A HD játékra kihegyezett RX 6600 XT rajtja látványosan demonstálta, hogy továbbra sem enyhül a piac GPU-éhsége, így még a videokártyák jelenlegi generációját sem könnyű beszereznie egy átlagos vásárlónak.

Ennek ellenére sokak fantáziáját megmozgatják az AMD és az NVIDIA jövőbeli újdonságai, most éppen az zöldek Hopper-architektúrája, vagyis az RTX 40-széria megjelenéséről jósolt egy szivárogtató.

Hirdetés

A korábban az új chipek fogyasztását is megtippelő Greymon55 ismét a Twitteren szól a világhoz, azt állítva, hogy az Nvidia 2022 elején, vagy akár már az idei év végén  véglegesítheti az AD102-es grafikus kártyák terveit, a tömeggyártás pedig leghamarabb a jövő év közepén kezdődhet el. A szivárogtató szerint a zöldeknek kevesebb, mint egy évre van szükségük a tervezés befejezésétől a tömeggyártás megkezdéséig.

Egy másik közismert pletykaforrás, a RedGamingTech YouTube-csatorna viszont valamivel pesszimistább hangot üt meg, úgy vélekedve, hogy az Nvidia leghamarabb 2022 harmadik, vagy negyedik negyedévében jelentheti be a Hoppert,

Ezek persze szigorúan csak pletykák, a mai helyzetben pedig talán még az Nvidia sem tudja biztosan, hogy miként alakul az RTX 40-sorozat menetrendje. Az viszont kétségtelen, hogy egyelőre nem is kell kapkodniuk, hiszen a piac mindent felszív, amin ott virít a GeForce felirat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.