Hirdetés

Már csak párat kell aludni, és megérkezik az új Android



|

A Google kiadta az Android Q utolsó bétáját, rövidesen pedig elérhetővé teszi a rendszer végleges változatát is.

Hirdetés

A Google kiadta az Android Q utolsó bétáját, és rövidesen elérhetővé teszi a rendszer végleges, stabil változatát is. Erre már nem kell sokat várnunk, az elmúlt évek trendjei alapján még a legrosszabb esetben is megérkezik a hónap végéig az Android Q. 

Hirdetés

A pontos megjelenési dátum igazából az utolsó béta minőségén múlik, ami egyben RC, kiadásra jelölt verzió is. Ha nem találnak benne súlyos hibákat, akár napokon belül is megérkezhet az Android Q. 

A mostani RC kiadásban benne van a Google API 29 SDK-ja, illetve más, fejlesztőknek szánt eszközök. Maga az Android Q pedig végre rendszerszintű sötét módot kínál (bár ilyet a Samsung és a Huawei már rég adott), lesz végre normális gesztusvezérlés, támogatott az AV1-es kodek, illetve az összehajtható kijelzők támogatása is megoldott. 

Az Android Q utolsó bétáját a Pixel készülékek tulajdonosai már most kipróbálhatják, de az Essential is elérhetővé tette a PH-1-es készülékére az új rendszert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.