Hirdetés

Már ekkor visszatérhet az iMac Pro



|

Egy friss jelentés szerint az Apple-nek ismét lesz egy ajánlata azoknak, akik egy nagy és erős asztali konfigurációra vágynak.

Hirdetés

Habár sokan számítottak egy ilyen őszi rendezvényre, az Apple végül nem tartott külön termékbemutatót a legújabb Maceknek, így az aktuális pletykák szerint valamikor 2023 első negyedévében leplezhetik le az almás számítógépek soron következő variánsait.

A szivárogtatók körében már nagyban megy a találgatás, hogy vajon milyen modelleket kapunk, egy friss jelentés pedig egy kifejezetten izgalmas tippel állt elő.

Az ismertebb szivárogtatók közé tartozó LeaksApplePro a Howtoisilve felületén osztotta meg, hogy tudomása szerint az Apple jövőre egy vadonatúj iMac Pro modellel erősít, amelyben már a házon belüli fejlesztésű M2 Pro vagy M2 Max processzor dolgozhat, egy 27 hüvelykes panel mögé rejtve.

Hirdetés

Ez pedig nagy visszatérés lenne, a 2017-ben bevezetett iMac Prót ugyanis az Apple még tavaly márciusban nyugdíjazta, és azóta nem is volt szó róla, hogy ismét megjelenhet a repertoárban. Az asztali gép az alap iMac és a Mac Pro között helyezkedett el azoknak, akik az alapmodellénél nagyobb teljesítményre vágytak, de nem igényelték az ipari felhasználáshoz méretezett csúcsvariáns erejét.

Ami a feltámadó iMac Pro kijelzőjét illeti, LeaksApplePro erről csak annyit írt, hogy a panel hasonló lesz ahhoz a 27 hüvelykes, ProMotion képfrissítéssel és HDR-támogatással felvértezett miniLED monitorhoz, amit az Apple szintén jövőre fog leleplezni, de valamivel "alacsonyabb minőségben" érkezik.

Arról sajnos nem szól a fáma, hogy az utóbbi alatt milyen kompromisszumot kell értenünk, de elképzelhető, hogy az iMac Pro monitorja az idén márciusban megjelent Studo Displayhez áll majd közel, amely 5K-s felbontást kínál 27 hüvelyken, ProMotion és HDR nélkül. A gép megjelenésének pontos idejére nem tér ki a szivárogtató, így megeshet, hogy csak az ősz során láthatjuk az új iMac Prót.

Végezetül fontos megismételni, hogy mindez csak spekuláció, de bizonyára akadnának olyan vásárlók, akik örülnének egy ilyen bővítésnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.