Hirdetés

Már él a Galaxy Note 9 támogatói oldala



|

Augusztus 9-én érkezik a Samsung új csúcskészüléke, de gombamód szaporodnak a szivárgások.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 9-es csúcskészüléke augusztus 9-én mutatkozik be hivatalosan, a gyártó következő Unpacked rendezvényén. Bár a legnagyobb újdonsága a hatalmas frissítésen áteső S Toll lesz, a készülék egyébként is izgalmasnak ígérkezik. 

Hirdetés

Az FCC-dokumentációk alapján Bluetooth LE segítségével kommunikál majd a digitális toll. A részletekre és a bemutatóra még egy bő hónapot kell várnunk, ugyanakkor az SM-N960F/DS modellszámon rögzített Galaxy Note 9 támogatói oldala már több nyelven is elérhető. Ezek az oldalak a gyorstöltésről, az adatok átvitelről, az e-mail cím átviteléről és a dual-SIM-es megoldásokról szólnak. Konkrét részleteket sajnos nem árultak el a készülékről. 

A Galaxy Note 9 támogatói oldala mindenesetre már finn, dán, francia és norvég nyelveken is él [(1), (2), (3), (4)]. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.