Hirdetés

Már fenékhűtő gamer széket is vehetnek a legelszántabbak



|

A legtöbb gamer szék egészen kényelmes és egészséges tartást ad, ez azonban még hűvösen is tart a nyári kánikulában.

Hirdetés

Már jónéhány éve annak, hogy elkezdték meghódítani a gamer székek a piacot, amik nem minden esetben bizonyulnak jobb választásnak, mint egy komoly irodai variáns, azok, amik tényleg odafigyeléssel készülnek, csodát tudnak tenni a használója tartásával egy hosszúra nyúló játékmenet során is.

A gamer székek mostanában már egészen baráti áron is elérhetőek, van köztük RGB-vel megvilágított és nagyon drága, orvosi precizitással finomhangolható is, volt azonban egy jelentős probléma, amire még senki nem kínált igazi megoldást.

Hirdetés

A székbe való beizzadás kellemetlen, de nem mehetünk el mellette szó nélkül. Persze egy kis odafigyeléssel megoldható, de most egy sokkal jobb alternatívát kínálunk. A Fantasylab Big and Tall széke nagyot megy a most futó Amazon Prime Day akción, 325 dollárról 260-ra akciózták le, hogy még csábítóbbá tegyék a 4 ventillátorral felszerelt ülő alkalmatosságot.

A dolog pikantériája, hogy fogalmunk sincs, hogy a termék létezik-e egyáltalán. A hirdetés tele van elírással, a képek teljesen nyilvánvalóan szerkesztettek és az egész úgy általában bűzlik (bocs, nem hagyhattam ki). Azon persze már meg sem lepődünk, hogy az értékelésekből szintén nem derült ki semmi, a ventillátorokat konkrétan senki nem említi. Szomorú.

Sajnos, ha még lenne is köztetek olyan vállalkozó szellemű, aki berendelné a széket, Európából nem elérhető, helyette viszont van szintén gagyinak kinéző, ugyancsak Big and Tall nevű masszírozós gamer (vagyis Computer Massage Video Game Chair) szék, egyenesen a népszerű Qulomvs márkától.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.