Hirdetés

Már iPhone-on is kipróbálható a Samsung élmény



|

Samsung ügyesen megoldotta, hogy az iPhone-felhasználók is tehessenek egy próbát az általuk kínált felhasználói környezettel.

Hirdetés

Sosem egyszerű elhatározás, ha az ember azt fontolhatja, hogy iPhone-ról androidos készülékre vált, vagy épp fordítva. Ha már megszoktunk egy mobilos kezelőfelületet, és teljesen hozzánőttünk az operációs rendszerhez, akkor nem könnyű megválni tőle. A Samsung viszont most kitalált egy trükköt, amivel nyilván az a célja, hogy egyre több almás usert csábítson át saját magához.

Az iTest nevű webalkalmazás lényege annyiban rejlik, az általa mutatott felület gyakorlatilag lemásolja az androidos környezetet, olyan élményt szimulál, mintha nem egy iPhone-t, hanem valamelyik Galaxy készüléket nyomogatnánk éppen.

Hirdetés

A szimulált környezet több "applikációt" és beállítási lehetőséget is felsorakoztat, a lehetőségekhez mérten tényleg mindent megtesz azért, hogy bemutathassa, milyen is lenne, ha tényleg egy Galaxy telefonra váltanánk - még egy kitalált barátnak is küldhetünk üzeneteket. Az iTest kipróbálásához iPhone 7-re vagy újabb Apple mobilra van szükség.

Mindez így fest a gyakorlatban: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.