Hirdetés

Már itt tartunk: hiánypótló alkalmazás segít olyan benzinkutat találni, ahol még tankolhatunk



|

Az egyre nagyobb üzemanyaghiányt nem oldja meg, de a tankolást megkönnyítheti egy app.

Hirdetés

Néhány órával ezelőtt számolt be arról a Telex, hogy a Mol ügyvezető igazgatója, Bacsa György szerint kritikussá vált az üzemanyag-ellátási helyzet, a kereslet az ilyenkor megszokotthoz képest látványosan megugrott, és bizony egyáltalán nem túlzás pánikvásárlásról beszélni. Aki csak tud, próbál tankolni, ami hosszú kocsisorokat eredményezett szerte az országban.

Magára az üzemanyaghiányra természetesen nem fog megoldást nyújtani a Dvain Solution alkalmazása, ám a Hol van üzemanyag? nevű app legalább abban segít, hogy olyan benzinkutat találjunk, amelyik még fogadja azokat az autósokat is, akik nem piaci áron tankolnának. A Forbes szerint az alkalmazás 20 kilométeres körzetben mutatja meg, hogy melyik benzinkútnál mire számíthatunk.

Hirdetés

Nem árt tudni, hogy a Hol van üzemanyag? app fejlesztői elsősorban a felhasználói visszajelzésekre alapoznak, tehát minél többen töltik le és használják rendeltetésszerűen, annál hasznosabbá válik majd. A szóban forgó alkalmazás az AppStore-ban egyelőre még nem érhető el, ám a Google Play Áruházból augusztus 19. óta letölthető. Eddig viszonylag kevesen vették igénybe, de nem lepődnénk meg, ha hirtelen népszerűvé válna. Alternatív megoldásként érdemes lehet ránézni a Holtankoljak.hu oldalát is.

Aki installálja androidos mobiljára a Hol van üzemanyag? appot, annak módjában áll majd a maximálisan tankolható mennyiséget és a várakozási időt is megadni túl azon az alapvető kérdésen, hogy az adott benzinkúton egyáltalán kapható-e ársapkás üzemanyag.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.