Hirdetés

Már játszani is lehet a Zoomon



|

Minden meeting kevésbé tűnik időpazarlásnak, ha a végén lezavarunk egy kör pókert.

Hirdetés

Néhányan még emlékezhetnek az MSN Messengerre, későbbi nevén Windows Live Messengerre, amiben kiváló játékok kompenzálták a rezgő figyelemfelkeltés beépítését. Volt többjátékos aknakereső, lehetett pasziánszban versenyezni, Bejeweledöt és dámát játszani.

Ezek még nem elérhetők a Zoomban, de mostantól vannak más, több játékosra szabott játékok, amiket meetingek végén vagy baráti beszélgetések közben pörgethetünk.

Hirdetés

A játékok a Zoom Apps keretében érkeztek. Az új alkalmazás-piactéren beépülőket találhatunk, amik segíthetik a munkát, vagy mint az a játékoknál esélyesebb, hátráltathatják. 

Az elérhető appok között megtaláljuk például a Heads Up-ot, ami Ellen DeGeneres talk show-jának visszatérő eleme: ebben a játékosok választanak egy kategóriát, majd egyikük egy percet kap, hogy a lehető legtöbb kifejezést kitalálja, miközben a többiek megpróbálják azokat körülírni neki.

A Team Games csomagban van mini golf és biliárd, de aki pókerezni szeretne, az LGN Pokerrel tehet egy próbát. Érdemes még körülnézni, akadnak további érdekességek is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.