Hirdetés

Már kapható a Nokia 8



|

Egyelőre csak néhány országban vihető haza az ár-érték arányban remek választásnak ígérkező készülék.

Hirdetés

A HMD Global közel gyári Androiddal, villámgyors rendszerfrissítésekkel és kedvező ár-érték aránnyal igyekszik a Nokia márkának megszerezni a felhasználók bizalmát. Ehhez az egyik legjobb eszköze a Nokia 8 lehet - a zászlóshajó végre kapható. 

Hirdetés

Igaz, egyelőre nem mindenhol. Elsőként Németországban és Ausztráliában lett elérhető a kártyafüggetlen modell, ugyanakkor hamarosan más országokban is vihető. 

Németországban a Nokia 8 579 euróba kerül, vagyis valamivel több mint 177 000 forintért lehet hazavinni. Ajándékba jár hozzá egy 64 GB-os SanDisk Ultra microSDXC kártya is az Amazontól, miközben Ausztráliában a készülék ára 799 ausztrál dollár. 

A Nokia 8 a múlt hónapban mutatkozott be, egyelőre ez az egyetlen csúcskategóriás készüléke a finn márkának. Az 5,3 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelző alatt Snapdragon 835-ös lapka, dupla 13 megapixeles Zeiss kamera és 360 fokos OZO hangrögzítő lapul. Idővel ez a modell is frissül Android Oreóra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.