Hirdetés

Már készülőben lehet a nagyobb teljesítményű iPad Air



|

Az Apple táblagépes terveiről jósolt az egyik legmegbízhatóbb szivárogtató.

Hirdetés

Sebesen közeleg az őszi szezon, amely az Apple kapcsán általában nemcsak az új iPhone-ok, hanem néhány friss Mac számítógép és iPad tablet leleplezését is magával hozza. Ahogy az lenni szokott, a legtöbb pletyka idén is a mobilokra és a PC-kre koncentrál, de most a táblagépeknek is jutott némi figyelem.

A forrás ezúttal Mark Gurman, aki a Bloomberg elemzőjeként osztja az észt, a jó beszállítói kapcsolatai révén pedig gyakran bele szokott trafálni az igazságba az értesüléseivel.

Hirdetés

Gurman a legújabb Power On hírlevelében ismét megerősítette azt a korábbi jóslatát, mely szerint csak jövőre érkeznek az M3 processzorral szerelt, OLED-kijelzős iPad Prók, és hogy addig nem is érdemes nagy bejelentésekre számítani a tabletek terén. Egy füst alatt viszont az elemző az almás cég valamivel olcsóbb ajánlatára, az iPad Airre is kitért.

Ha hihetünk Gurmannek, az Apple már dolgozik az Air hatodik generációján, amely a teljesítmény fokozására koncentrál, ebből pedig arra következtethetünk, hogy az új modell nem tartogat radikális változtatásokat a 2020-as iPad Air 4-gyel bevezetett, home gomb nélküli dizájnt illetően.

A jelentés ugyan nem tér ki erre, de ha cupertinóban valóban kalapálják az új Airt, akkor a következő generációs modell 2024 tavaszán mutatkozhat be, az aktuális, M1 processzorral és USB-C porttal szerelt kiadás ugyanis 2022 márciusa óta kapható, vagyis ezzel a forgatókönyvvel jönne ki a kétéves termékfrissítési ciklus.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.