Hirdetés

Már kezd körvonalazódni a Huawei P50 Pro



|

Továbbra is ködös a Huawei mobilpiaci sorsa, de a kínai gyártó azért készül a P50 Pro csúcsmobillal.

Hirdetés

Miközben egyre több gyártó tér vissza a lapos kijelzőkhöz (részben a felhasználók nyomására), addig a Huawei nem mond le a vízesésszerűen lekerekített, látványos megoldásról. Hiába ködös a kínai óriás mobilpiaci jövője, a Huawei P50 Pro készül, és valószínűleg bízik benne a gyártó, hogy idővel visszakapja a Google-támogatást. A P50 Pro elvégre nagy ütőkártya lenne a közelgő Samsung Galaxy S21-gyel szemben is. 

Hirdetés

Az OnLeaks néven dolgozó szivárogtató szerint a Huawei P50 Pro dizájnban egyszerre lesz régi és új a P40 Próhoz képest. Megtartja a lekerekített alapokat, azonban a dupla szelfikamera helyett csak egy kerül bele, ami középen helyezkedik el.

Távozik a mágneses, kijelző alatti hangszóró, amitől a többség nem ájult el - hiába a technológiai bravúr, ha egyszerűen nem ad pluszt, sőt, rosszabb. Ezt állítólag normál megoldásra váltják. 

Arra viszont még a szivárogtatók sem tudnak választ adni egyelőre, hogy a Huawei a minden eddiginél szigorúbb amerikai korlátozások mellett honnan jut majd chipekhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.