Hirdetés

Már megint nem Elon Musk a világ leggazdagabbja



|

Fej fej mellett, erszény erszény ellen a milliárdosok listáján.

Hirdetés

A Forbes valós idejű listája szerint február 16-tal bezárólag Jeff Bezos, az Amazon hamarosan távozó vezetője volt a világ legvagyonosabbja: 190,3 milliárd dolláros vagyonával a Tesla és a SpaceX vezérét, Elon Muskot is maga mögé utasította.

Musk a tegnapi adatok szerint 173,4 milliárd dollárnál jár, őt követi Bernard Arnault francia milliárdos ($156,9B), majd Bill Gates ($123,9B) és Mark Zuckerberg ($100,2B).

Hirdetés

Musk még csak a múlt hónapban előzte meg Bezost, mikor is vagyona 188,5 milliárd dollárra rúgott. Előtte Bezos 2017 októbere óta foglalta el az első helyet.

A koronavírus-járvány alatt kilőtt az Amazon forgalma, az ünnepi időszakban, azaz 2020 utolsó negyedévében közel 44 százalékkal, 125,6 milliárd dollárra ugrott nettó árbevételük. Ehhez képest Bezos február elején jelentette be távozását a cégtől, amire még idén sor fog kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.