Hirdetés

Már most áthidalták a Galaxy Z Flip 5 egyik korlátozását



|

Van még hátra néhány nap a megjelenésig, de egy app telepítésével azonnal fokozhatjuk a készülék felhasználói élményét.

Hirdetés

A Samsung jelenleg nem a legjobb időszakát éli. Több új termék kerül nyáron bevezetésre (többek között a Galaxy Z Flip és Z Fold sorozat új tagjai), de a cég mérlege félévkor még a negatív tartományban van. Ugyan a gyártó a múlt héten megtartotta az éves "nagy nyári leleplezését", így is bele kell húznia. 

A Galaxy Z Flip5 nem lesz éppen olcsó, így joggal várható el a Samsungtól, hogy kijavítsa a korábbi szériák hibáit. 

Hirdetés

Az új Galaxy Z Flip esetében egy az eddigieknél sokkal nagyobb fedlapi kijelzőt kapunk, és ezt már egy külsős megoldás, a CoverScreen OS is kihasználja, így számos, hivatalosan nem támogatott appot is futtathatunk rajta. Fejlesztője állítása szerint napokat töltött egy Samsung Store-ban, hogy kísérleti jelleggel lehetővé tegye bármilyen alkalmazás és widget futtatását a Flip5-ön.

A telefon saját megoldását egy GoodLock nevű modul biztosítja. Ezzel már külső segítség nélkül is képes a Galaxy Z Flip 5 rákényszeríteni a készüléket, hogy a fedlapi kijelzőn futasson alkalmazásokat. Ez remélhetőleg idővel szükségtelenné teszi a harmadik fél által biztosított program igénybevételét, de mindig jöhet olyan makacs probléma, amire nem hatnak a sablon megoldások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.