Hirdetés

Már négy halálos áldozata van a legújabb őrült TikTok-trendnek: száguldó motorcsónakokból ugrálnak vízbe az emberek



|

Már négyen meghaltak egy teljesen értelmetlen TikTok-trend miatt.

Hirdetés

Vannak a TikTok trendek közül szép számmal teljesen értelmetlen, bugyuta kis szösszenetek, akadnak azért (ezt sem szabad elvitatni) tényleg hasznos virális tartalmak, amik valóban fontos dolgokra hívják fel a figyelmet (ilyen volt például, mikor Győrfi Pál is felfedezte a Wednesday-táncot), és sajnos rendre felbukkannak azok az elmebeteg trendek is, amik egyenesen életveszélyesek. 

Most is épp egy ilyen trend vált nagyon népszerűvé, Alabamában pedig már négyen meghaltak, miközben megpróbálták levideózni azt, ahogy egy száguldó motorcsónakról, menet közben beugranak a vízbe. Az új trend ugyanis gyakorlatilag ennyit takar. 

Hirdetés

Az alabamai hatóságok beszámolója szerint az elmúlt fél évben összesen négy haláleset miatt okolható ez a trend. Mind a négy elhunyt a "TikTok boat jumping challenge" nevezetű kihívással próbálkozott, és mind a négyen azonnal nyakukat törték, miután ugrottak. 

Jim Dennis százados, a Childersburg Rescue Squad tagja elmondta, értelemszerűen ez a négy haláleset teljesen elkerülhető lett volna. Véleménye szerint az emberek hajlamosak sokkal könnyebben hülyeségeket csinálni, ha veszi épp őket a kamera, mivel fel akarnak vágni a barátaik előtt és úgy általában a közösségi médián. Dennis a részleteket sem tartotta magában: az egyik idén februári esetnél egy édesapa halt meg úgy, hogy közben nemcsak rögzítették az egészet, hanem a hajón családja, többek között három gyermeke és felesége is végig kellett hogy nézze a férfi halálát. 

Mondanunk sem kell, még csak véletlenül se próbálkozzatok meg hasonlóval!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.