Hirdetés

Már okos termoszt is árul az Apple



|

Természetesen minden termosz teljeskörű Apple Health integrációval kapható.

Hirdetés

Fantasztikus hír érkezett azoknak, akik mániákus módon szeretik követni, mennyi folyadékot visznek be a szervezetükbe. Az Apple-től nem szokatlan, hogy egyes külsős cégek termékeit is árusítják a hivatalos Apple Store-okon és appon keresztül, ha a termékeik elérik az almás cég által elvárt színvonalat. Így van ez most a HidrateSparkkal is, akiknek most újabb két termoszuk került be a hivatalos Apple üzletbe.

A termoszok különlegessége, hogy állandóan figyelik a bennük tárolt folyadék mennyiségét, a változásokat pedig azonnal feljegyzik az Apple Health-be, hogy a felhasználó valós időben tájékozódhasson a bevitt folyadék mennyiségéről. Feleslegesnek hangzik? Pedig rengetegen vannak belebolondulva a témába az óceán másik oldalán.

Hirdetés

A HidateSpark drágábbik ajánlata a PRO STEEL két színben elérhető, az ezüst és a fekete termosz egyaránt 80 dollárba kerül. Ehhez a csomaghoz három fedő jár, továbbá az alsó okos egység szuper RGB világítással van ellátva, hogy egyértelmű legyen, a tulajdonosa nem egyszerű vízfogyasztó. A palack nem a mi piacunkat célozza, erről árulkodik, hogy az űrtartalma 0,94 liter, pontosabban 32 uncia.

Az olcsóbbik verzió üveg, erre tehát jobban kell vigyázni, cserébe ezért mindössze 60 dollárt kell kiperkálni. Itt az ezüst helyett zöld a fekete mellett elérhető másik szín, a többi paraméter azonban nagyjából megegyezik a nagytestvérrel. A 60 dolláros verzióhoz is járnak a cserélhető fejek, ez is BPA mentes, szintén RGB az alsó szenzor és bár itt nem vákummal biztosított a zárás, elvileg a Tritan Plastic Sea üvegnek köszönhetően itt sem kell tartani attól, hogy nem tökéletes a szigetelés.

Ezzel az Apple már összesen négy HidrateSpark terméket árul, a kínálatban már korábban is elérhető volt két kisebb kiszerelés. A jó hír, hogy ugyan a nagyobbak még nem, a 620 ml-es fém verzió már Magyarországon is elérhető, amiért  29 899 forintot kell kiperkálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.