Hirdetés

Már tesztelik a Facebook app sötét módját



|

Bár a sötét mód mostanra szinte minden appnál elérhető, a Facebook alkalmazások még mindig nem támogatják - a tesztek viszont végre elkezdődtek.

Hirdetés

A szemkímélő sötét mód 2020 vége felé nem nagy újdonság, a trend lecsengett, mostanra szinte minden valamire való app támogatja az automatikus sötét módot. A Facebook appokba azonban még mindig nem érkezett meg ez az opció, az alkalmazások összetettsége miatt (legalábbis erre tippelnek a szakértők). Végre azonban szélesebb körben is elkezdte tesztelni a mobilos appok sötét módját a Facebook. 

Jane Manchun Wong a Facebook egyik alkalmazottjától tudta meg, hogy valóban folynak a sötét mód tesztjei Androidon és iOS-en is, azt viszont nem tudni, hogy kiket vonnak be a tesztelésbe.

Hirdetés

Akit beválasztanak, az egy sötét mód gombot talál majd a menüben a beállítások szekciónál. A sötét mód be- és kikapcsolható, de a rendszer beállításait is képet követni, ilyenkor naplemente után vált át a felület. 

Asztali környezetben már március óta lehet sötét módot használni a Facebook, a Messenger pedig már tavaly is támogatta. Egyértelmű válasz nincs arra, hogy a Facebook appba miért ilyen későn jön ez a funkció, valószínűleg nem szeretne hibázni a hatalmas felhasználói tábor miatt a közösségi óriás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.