Hirdetés

Már videón is látható a korszakalkotó LG Velvet mobil



|

Az elmúlt napokban rengeteg élőkép bukkant fel az új dizájnt hozó LG Velvetről, most már videó is akad.

Hirdetés

Az LG Velvet sok szempontból jelentős mobil: a legendás G szériát váltja, illetve elsőként mutatja meg, hogy milyen dizájnt hoznak az LG okostelefonjai a jövőben. A prémium középkategóriás készülékről a napokban rengeteg élőkép került elő, ám a hivatalos bemutatót megelőzően most már videó is akad róla. Ezen minden oldalról megmutatják a készüléket. A témához pedig hozzátartozik, hogy az LG igazából már saját maga közel mindent elárult a mobilról annak hivatalos debütálása előtt. 

Hirdetés

A videón az eszköz mellett a specifikációs lista és a stylus is látható. Az LG a Velvettel gyakorlatilag szakít az eddig használt formanyelvvel, és átvált arra, amit a Samsung évekkel ezelőtt, a kínai gyártók aktuálisan képviselnek - leszámítva a hatalmas hátsó kameraszigetet. 

A 6,8 hüvelykes, 20,5:9-es képarányú, Snapdragon 765G-s mobil fehérben, szürkében, zöldben és naplemente árnyalatban jön, a sikere pedig nagyban múlhat a vételárán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.