Hirdetés

Március 27-én jönnek az új Huawei zászlóshajók



|

Párizsban tart majd egy rendezvényt a Huawei, amelynek keretén belül érkeznek a legújabb csúcskészülékei.

Hirdetés

Egy ideje már hallunk róla, hogy a Huawei mégsem az MWC-n mutatja be az idei zászlóshajóit. Ezzel természetesen elkerüli a közvetlen harcot a Samsunggal, amely egy nappal a Barcelonában tartott show előtt rántja le a leplet a Galaxy S9-es szériáról. 

Hirdetés

A Huawei valószínűleg nagyobb és kizárólagos figyelmet szeretne a P20-as sorozatnak, éppen ezért Párizsban, március 27-én egy önálló rendezvényt tart majd. Elvileg a sokat pletykált Huawei P20 és a P20 Plus mutatkoznak majd be ezen. 

A Huawei legutóbb a Mate 10 Pro okostelefonjával dobott nagyot, amely nem csak 6 hüvelykes, 18:9-es kijelzőt és gyönyörű külsőt ígér, de bivalyerős SoC-t, szokatlanul hosszú üzemidőt biztosító akkumulátort és NPU-t is kínál. Sajnos apróbb hiányosságok azért akadtak, a legnagyobb gond sokak szerint pedig a készülék magas vételára lett. Eközben Amerikában is nagy hajrára készült a kínai cég, de végül az amerikai kormány nyomására mindegyik szolgáltató elállt az üzlettől. 

A Huawei az Apple és a Samsung mellett a harmadik legnagyobb okostelefon-gyártó a világon. A P20 és a P20 Plus a P10 és a P10 Plus utódja lesz, elvileg triplakamerával a hátlapon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.