Hirdetés

Márciusban jöhet a mini-LED-kijelzős iPad Pro táblagép



|

Hosszabb távon állítólag teljesen mini-LED-panelekre váltana az Apple. Az egyik első fecske egy márciusban érkező iPad Pro lehet.

Hirdetés

Többször is előkerült már az a pletyka, amely szerint márciusban debütálnak a következő-generációs Apple iPad Pro táblagépek. A 12,9 hüvelykes modell pedig állítólag mini-LED-képernyővel érkezik. A japán MacOtakara nemrég újfent megerősítette ezeket a szó-beszédeket, jól értesült forrásainak köszönhetően. 

Az eddig hallottak nem változtak, vagyis az iPad Pro ugyanolyan dizájnt kap idén is, bár a 12,9 hüvelykes modell 0,5 mm-rel vastagabb lehet ezúttal a mini-LED-es panel miatt. 

Hirdetés

Az Apple állítólag hosszabb távon minden termékében mini-LED-kijelzőre váltana a jobb színek és kontraszt miatt.

Az új iPad Pro elvileg megújult hangrendszert kaphat, emellett a hátlapi kameraszigetet is átvariálják, hogy a lencsék ne emelkedjenek túlságosan ki. Márciusig kell várni tehát, hogy kiderüljön, milyen irányba mennek tovább az Apple tabletek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.