Hirdetés

Máris 6G-s mobilokat fejleszt az LG



|

A gyakorlatban még sehol sincs az 5G, azonban az LG már most elindította a 6G-s fejlesztéseket.

Hirdetés

A lassuló mobilos piacot a legnagyobb okostelefon-gyártók az 5G-s technológiával pörgetnék fel, így 5G-s okostelefon bemutatójára készül többek között a Samsung, a Huawei, az LG és a Xiaomi, valamint a OnePlus is. Az LG arra számít, hogy az 5G-nek hála végre a mobilos részlege is nyereséges lesz. A gyakorlatban azonban már arra koncentrál a dél-koreai cég, hogy mi jön az 5G után. 

Hirdetés

Mindez pedig azt jelenti, hogy az LG máris megkezdte a munkát a 6G-s fejlesztéseken. Az LG Dél-Koreában indította el a 6G-re szakosodott helyi kutatóközpontját. Természetesen 6G-képes mobil ebben a pillanatban még nem létezik, de az LG azt szeretné elérni, hogy vezető szereplővé váljon a globális szabványosítás és az üzletteremtés kapcsán. 

Az LG a Korea Advanced Institute of Science and Technology segítségével készülne fel a jövő iparára, és arra számítanak, hogy az 5G-ről nagyjából 10 évbe telik majd 6G-re átállni. 

Ehhez hozzátartozik, hogy a szakértők szerint az is évekbe telik, mire beállnak az 5G-s sebességek. Az elmúlt hónapok éles tesztjei egyelőre kiábrándító eredményekkel zárultak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.