Hirdetés

Máris leállt az egyik iPhone 12 modell gyártása



|

Többször lehetett hallani, hogy csalódást okozott a méret, amire a vártnál jóval kevesebben voltak kíváncsiak.

Hirdetés

Nagy volt az öröm és a boldogság, mikor az Apple tavaly bejelentette, hogy a kissé megnövelt, de szokásosnak tekinthető méretek mellett egy negyedik készülék, az iPhone 12 Mini is bemutatkozik.

Joggal gondolhattuk a bemutató után, hogy rendkívül sikeres lesz a lecsökkentett, de mégis csúcsteljesítménnyel rendelkező telefon, azonban a megjelenés utáni időszakban több piaci elemző is elmondta, hogy durván alulteljesít az iPhone 12 Mini.

Hirdetés

Ennek fényében talán nem is olyan meglepő a TrendForce beszámolója, miszerint az Apple már le is állította a készülék gyártását.

Az év ezen szakaszában már bőven van minden modellből raktáron, a cupertinói cég pedig inkább másra szeretné használni azt az erőforrást, ami eddig a Miniket állította elő.

Persze azért nem kell sajnálni az Apple-t, az iPhone 12 generáció három másik modellje ugyanis hatalmasat ment a kasszáknál, amivel rengeteg pénzt termelt a cég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.