Hirdetés

Mark Zuckerberg azt bizonygatja, hogy nem lesz unalmas és depresszív a metaverzuma



|

A Meta-főnök legutóbb megosztott szelfijén röhögött a világ, Zuckerberg most igyekszik kompenzálni.

Hirdetés

Nem zárt túlzottan sikeres hetet Mark Zuckerberg, akit az elmúlt napokban nemcsak a Meta új chatbotja gúnyolt ki, hanem az internet népe is, miután meglátták a Horizon Worlds univerzumában készített legutóbbi fényképét, vagyis "szeflijét".

A közösségi oldalakon egyrészt simán kiröhögték a Meta vezetőjét, másrészt a metaverzum projektjét, a Horizon Worlds világát a 15 éves Second Life-hoz, de még Nintendo Wii figurákhoz és a Simshez is hasonlították.

A Meta célja nyilván nem az, hogy ilyen jellegű játékok közé sorolják az ambiciózus projektet, így Zuckerberg igyekszik mindent megtenni, hogy a metaverzumuk megítélését jobb színben tüntesse fel. Instagramon megosztott egy bejegyzést, amiben leírja, hogy hamarosan több frissítés, közte grafikai újítás is érkezik a Horizonba, a részleteket pedig majd a következő Connect eseményen fogja megosztani.

Hirdetés

Hozzátette, hogy tudja, mennyire egyszerű fotót osztott meg korábban, de azzal leginkább az volt a célja, hogy az indulásról megemlékezve gyorsan készítsen és publikáljon egyet. A Horizon Worlds grafikája a jövőben jelentősen többre lesz képes, a fejlődés pedig nagyon jó ütemben halad.

Sokan még ezt a posztot is szkeptikusan fogadták, de a Meta és Zuckerberg ettől függetlenül továbbra is a metaverzum fejlesztésére fókuszál, a közeljövőben pedig számíthatunk releváns frissítési bejelentésekre is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.