Hirdetés

Mark Zuckerberg elmondta, hogy áll az Elon Muskkal tervezett bunyója



|

Sokan kíváncsiak rá, hogy megvalósul-e a Musk-Zuckerberg rangadó, vagy a két techguru megmarad a szájkarate szintjén.

Hirdetés

Nem lesz sztárboksz a két platformtulajdonos milliárdos között az eddigi állás szerint, bár az elmúlt pár megszólalásuk alkalmával úgy nézett ki, hogy mind a ketten készek a köztük feszülő ellentéteket a lehető legnevetségesebb módon rendezni. Az elmúlt hetekben még láttunk rá esélyt, hogy a már-már komédiába illő fenyegetéseket valóban a ringben fogják valóra váltani, de egy kiszivárgott beszéde alapján a Meta tulajdonosa már nem igazán hisz a küzdelem megvalósulásában.

Mark Zuckerberg aktívan űz küzdősportokat, és Elon Musk is belevetette magát az edzésbe, már Las Vegast is megjelölték a küzdelem helyszíneként. Minden jel arra utalt, hogy a két techguru komolyan gondolja, és tényleg kesztyűt húznak.

Hirdetés

Hónapokkal a kihívás előtt posztolt Zuckerberg képeket magáról edzés közben, ahogy éppen Khai Wu-val a profi MMA harcossal küzd, és amikor élete első jiu-jitsu versenyén arany- és ezüst érmeket szerez. Musk szintén a kihívás előtt egy interjúban nyilatkozott arról, hogy fiatalabb korában kipróbált és sikerrel űzött egy sor küzdősportot. A kihívás és annak elfogadása után még Dana White-tal, a UFC (Ultimate Fight Campionship) első emberével is tárgyaltak, aki azt nyilatkozta, hogy a felek komolyan gondolják a kihívást.  

A Reuters által nyilvánosságra hozott hangfelvételen viszont Zuckerberg szűk körben, az alkalmazottai előtt fejezte ki kétségeit a ketrecharc létrejöttét illetően. Musk azóta nem szólalt meg az ügyben, de nála soha nem lehet tudni, elvégre hívta ő már ki harcra Vlagyimir Putyint is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.