Hirdetés

Masszív emelkedésnek indult a Bitcoin árfolyama



|

Több mint 50%-kal nőtt a kriptovaluta értéke az elmúlt hónapban.

Hirdetés

A tech-világ egyik legforróbb témája manapság a Bitcoin, amiről jó eséllyel mindenkinek sarkalatos véleménye van. Sokan a jövő fizetőegységeként tekintenek rá, mások pedig tűzzel-vassal irtanák még a gondolatát is. A kettős megítélés még biztosan sokáig fennáll majd, az viszont megkérdőjelezhetetlen, hogy a Bitcoin mind a tech, mind pedig a piaci szegmens meghatározó elemévé vált.

Hirdetés

A valuta, amivel egyébként rengeteg probléma van, elképesztően sokat ér, az árfolyama azonban nagyon hektikus, pillanatok alatt képes kilőni és hatalmasat zuhanni, ha valamilyen előnytelen esemény történik, mint például a kínai tiltások.

Ilyenről azonban most szó sincs, a Bitcoin pedig a 24 nappal ezelőtti állapotához képest több mint 50%-kal ér többet. Kevesebb mint egy hónapja 1 BTC körülbelül 40 ezer dollárt kóstált, a cikk írásakor pedig már több mint 60 ezer amerikai dollár az értéke, ami 18,720,600 forintnak felel meg.

Ezzel az emelkedéssel a kriptovaluta árfolyama már csak 5%-kal marad el a mindenkori rekordjától, ami szintén ebben az évben volt, akkor közel 65 ezer dollár volt 1 BTC értéke.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.