Hirdetés

Még a pornónál is érdekesebbek az új iPhone-ok



|

Jelentős mennyiségű néző fordult el a pornótól, hogy drága mobilokra vesse a tekintetét.

Hirdetés

A héten lezajlott az iPhone 15-széria és a legújabb Apple Watch modellek hivatalos bemutatója, amely olyan újdonságokat tartogatott, mint az iPhone 15 Pro és Pro Max titán tokozása, az alap iPhone 15 és a 15 Plus 48 megapixeles kamerája vagy a Watch Series 9-cel és a Watch Ultra 2-vel beköszönő gesztusvezérlés.

Habár a legtöbb bejelentést már jó előre elspoilerezték a pletykák, a jelek szerint a műsor elég izgalmasra sikerült ahhoz, hogy még a pornóról is lehozzon pár nézőt.

Hirdetés

Ahogy azt a nagyobb események kapcsán már megszokhattuk, az egyik legnépszerűbb felnőttfilmes oldalnak számító PornHub ezúttal is közölte a látogatottsági statisztikáit. A kimutatás az Apple teljes műsorára vetítve ábrázolja, hogy miként ingadozott a portál forgalma az almás és nem almás eszközökről érkező felhasználók körében.

Nem meglepő módon az Apple meglévő vásárlóit érdekelte jobban a bemutató: közülük 6,9-9,9%-nyi néző tette félre a PornHubot a leleplezés kedvéért, a legtöbben pedig a csúcsmodell iPhone 15 Pro és Pro Max bejelentése alatt szivárogtak el. Ezzel szemben a 95%-ban androidos eszközökről érkező nem-almás nézőknél csak 4,5-6,3%-os visszaesést mért a pornóportál, az Apple Watch Series 9/Ultra 2 okosórákat taglaló résznél regisztrálva a csúcsértéket.

Összességében elmondható, hogy a cupertinóiak újdonságai egész látványos lyukat ütöttek a PornHub forgalmában, ám ez még így is messze elmarad az idei UEFA Bajnokok Ligája-döntő során mért 32%-os zuhanástól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.