Hirdetés

Még egyet csavar a töltési sebességeken a Xiaomi új mobilja



|

Nem kell majd sokat várnunk, hogy újra használatra kész legyen a Xiaomi 12S Pro.

Hirdetés

A tervek szerint a Xiaomi még idén frissíteni fogja a jelenleg elérhető, 12-es androidos csúcsmodelljeit. Már korábban is hallottunk a Xiaomi 12 Ultra készülékről, azonban minden jel arra mutat, hogy rejteget még puskaport a gyártó: most újabb verziók tűntek fel, amik közül az egyik őrületes töltési sebességet kínál.

Ugyan hivatalosan még semmit nem erősítettek meg, a Xiaomi 12S Pro nagyon izgalmas funkciókkal érkezhet, várhatóan idén.

Hirdetés

Azt már korábban is bejelentették, hogy a Xiaomi idén frissíteni fogja az elérhető telefonjai listáját. Az új variánsok sok szempontból jobbak lesznek, mint a most kaphatók, arra azonban eddig nem számítottunk, hogy töltésben is felülmúlhatják az elődjeiket.

A MyDrivers szúrta ki, hogy a Xiaomi hitelesített egy korábban ismeretlen modellt, a 2206122SC-t, ami valószínűleg egy 12S Pro verzió. Ezeket a telefonokat a Snapdragon legújabb megoldása, a Snapdragon 8 Gen 1+ fogja hajtani, ami viszont még ennél is izgalmasabb, hogy a telefon 120 wattos töltési sebességre is képes lesz.

A Xiaomi elvileg egy kevésbé szemrevaló verzióval is készül, ebben a Snapdragon helyett egy Dimensity 9000 dolgozik, és a 120 wattos töltést sem támogatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.