Hirdetés

Még hasznosabb lett a Google adatkezelő alkalmazása



|

A Datally immáron vészhelyzeti tartalékot is el tud különíteni a havi adatforgalmi keretünkből.

Hirdetés

A Google nemrég komoly frissítést adott ki az adatkezelést segítő androidos alkalmazásához, amelynek a neve Datally. A program két új és hasznos funkcióval bővült

Hirdetés

Az első egy vészhelyzeti tartalék. A Datally segítségével a havi adatforgalmi keretünk egy részét elkülöníthetjük, így szükség esetén akkor is marad mobilinternetes elérésünk, ha egyébként már elértük a limitet. Az app a tartalék elkülönítése után automatikusan blokkolja az appokat, ha ez megtörténne. 

Szintén újdonság az éjszakai mód, ami gyakorlatilag lefekvéskor kikapcsolja a készülék adatkapcsolatát. Ha kiválasztjuk a lefekvés és a felkelés időpontját, akkor az app a kettő között blokkolja az adatforgalmat. 

A két új funkciót bárki használhatja, ehhez mindössze az app legújabb verzióját kell telepíteni a Google Play Áruházból (vagy frissíteni a meglévő appot). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.