Hirdetés

Még idén megjelenhet az Apple AirPods 3



|

A korábbi várokozásokkal ellentétben az Apple nem az iPhone 13-mal egyszerre dobta piacra a fülhallgatót, de a következő két hónapban már megjelenhet az új AirPods.

Hirdetés

Az Apple AirPods 3-mal kapcsolatban már idén júliusban olvashattuk, hogy vélhetően egy időben fog megjelenni a legújabb iPhone modellekkel, vagyis a 13-as szériával. Ugyanakkor hivatalos forrás nem erősítette meg ezt az értesülést, ezért végül nem okozott túl nagy meglepetést, hogy a cég új wireless fülhallgatói lekésték a szeptemberi premiert.

Néhány bennfentes információ alapján viszont arra következtethetünk, hogy az Apple hónapokon belül piacra dobhatja az AirPods 3 szériát, vagyis akár még ebben évben megvásárolható lesz a füles.

Hirdetés

A második generációs AirPods 2019 márciusában debütált, azaz két és fél év elteltével már nem túlzó az elvárás, hogy az Apple belátható időn belül piacra dobja a legújabb modelleket. A DigiTimes értesülései szerint az AirPods 3 gyártása már elkezdődött, és a termékek csomagolásával foglalkozó ASE Technology már kifejlesztette a fülhallgatókhoz szánt megoldásokat.

Az AirPods 3 specifikációi egyelőre nem ismertek, vélhetően az Apple a hangminőség javítását és a jobb teljesítményre képes akkumulátor fejlesztését helyezte előtérbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.