Hirdetés

Még jobb grafikát ígér a Firefox 58



|

Simább grafikát és gyorsabb betöltési időt ígér többek között az új Firefox 58 böngésző.

Hirdetés

A Mozilla igen komoly újításokat vezetett be a Firefox 57 Quantum böngészőjével, azonban időközben megérkezett a Firefox 58, amely további fejlődést mutat. Az új verzió simább grafikát, gyorsabb oldalbetöltési időket és a progresszív webes appok jobb támogatását ígéri. 

Hirdetés

A Mozilla szerint a sebességnövekedés akkor a legnagyobb, ha engedélyezzük a követés elleni védelmet. Ennek köszönhetően a weboldalak nem lesznek képesek követni a látogatót. Gyakorlatilag reklámblokkolóként működik, elvégre a legtöbb online hirdetés feladata a követés manapság. 

A funkció már az 57-es verzióban is működött, és elvileg a magánszféra védelme mellett elérheti, hogy az oldalak akár kétszer gyorsabban töltődjenek be. Az 58-as kiadás gyorsabban kezeli a kijelzőn megjelenő grafikákat, továbbá frissült az androidos könyvjelző-kezelője. 

A Mozilla új WebRender oldalrendelője is készül, amely a jövőbeli verziókban még tovább gyorsíthatja az oldalbetöltéseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.