Hirdetés

Még jobb lett a OnePlus 6 kamerája



|

Megérkezett az OxygenOS 5.1.9, amely még tovább erősíti a OnePlus 6 kameráját.

Hirdetés

A OnePlus nemrég kiadta a fontosnak számító OxygenOS 5.1.9-es rendszerfrissítést az aktuális zászlóshajójára, a OnePlus 6-ra. 

Hirdetés

A csomag legfontosabb tulajdonsága, hogy tovább javítja a készülék egyébként is jól sikerült kameráját. Javult a képminőség, a fotók tisztasága, a dinamikatartomány, portrémódban a szélek érzékelése, illetve a fókuszálás sebessége és pontossága is jobb lett. 

A szelfikamera mostantól szépítő móddal is rendelkezik, illetve integrálva lett a Google Lens is a kamerába, amely képes felismerni a valódi objektumokat. 

Az üzenetküldő app már csoportos MMS küldésére is lehetőséget ad, javult a WiFi stabilitása, illetve a Bluetooth is jobban működik az autókban. Több hibát is kijavítottak, illetve a júliusi biztonsági frissítéseket is tartalmazza a 342 MB-os csomag. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.