Hirdetés

Még jobb lett az androidos Chrome



|

Megérkezett a Chrome 61 böngésző Androidra, amely számos téren javult és fejlődött.

Hirdetés

Újabb funkciókkal gazdagodott a Chrome böngésző androidos verziója. Miután a héten Windows, macOS és Linux rendszerekre már befutott a Chrome 61, most Android rendszerre is megérkezett - pontosabban érkezik. 

Hirdetés

A hivatalos változtatási lista alapján a Chrome 61 Androidon még gyorsabban és még egyszerűbben képes lefordítani azokat a weboldalakat, amelyek nem a mi nyelvünkön (vagyis az eszközén) vannak. 

A felhasználók emellett továbbfejlesztett eszköz segítségével válogatják ki a képeket az online posztolások során. Van egy új menü is, ami a hivatkozások és a képek nyomva tartásakor ugrik fel, és teszi a környezetet még praktikusabbá. 

Természetesen a teljesítménynövelés és a stabilitás fokozása sem maradt el. 

Az androidos készülékekre a Chrome 61 a következő hetek során érkezik meg, természetesen a Google Play Áruházon át. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.