Hirdetés

Még mindig durva, hogy mennyi előfizetője van a Netflixnek



|

A Netflix lett a legnagyobb előfizetőbázissal rendelkező streaming szolgáltató.

Hirdetés

2020-ban is temérdek tartalommal árasztott el minket a Netflix, nem is csoda, hogy az év végi összesítésekben egyetlen konkurencia sem tudta megszorongatni. A vállalat nem lassít 2021-ben sem, nemrég egy kedvcsinálóval leplezték le, hogy minden héten számíthatunk egy új filmpremierre, többek között olyan sztárok bevonásával, mint Dwayne "The Rock" Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds és Leonardo DiCaprio (a GameStar szerkesztősége össze is szedte közülük azokat, amiket a legjobban vár). 

Hirdetés

A Netflix legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy újabb 8,5 millió előfizetővel gazdagodott a szolgáltatás, így a felhasználóbázis mérete meghaladta a 200 millió főt. A streaming szolgáltató az előfizetők számának fellendülését a koronavírus-járványnak tulajdonítja, ami továbbra is otthon tartja az embereket. A statisztikák szerint 2020-ban rekordmennyiséggel, közel 37 millió előfizetővel bővült a platform, így 25 milliárd dolláros éves bevételt értek el. 

Ezzel a teljesítménnyel a Netflix rendelkezik a legnagyobb előfizetőbázissal a streaming terén, azonban egyre telítettebbé válik a piac. A Disney+ ott lohol a nyomukban (a Disney decemberi jelentése szerint 86 millió előfizetőnél járnak), az HBO Max is komoly arzenállal készül idén elszipkázni a nézőket, és ne feledjük, hogy feljövőben van az Amazon Prime Video és az Apple TV+ is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.