Hirdetés

Még sötétebb lesz a Google Chrome sötét módja



|

Aki eddig elégedetlen volt a kivitelezéssel, az most örülhet: még sötétebb tónust kap a Google Chrome sötét módja.

Hirdetés

A Google Chrome böngésző sötét módja nagy megkönnyebbülés volt azoknak, akiknek bántotta a szemeit a Google megszokottan fehér és világos kezelőfelülete. Mindent azonban nem sötétített el ez a mód, szerencsére azonban érkezik mára finomhangolás, amely még sötétebb kinézetet hoz magával. Többek között ugyanis a görgetősáv is sötétebb kinézetet kap. 

Hirdetés

A Chrome előzetes Canary verziójában megjelent egy új kísérleti beállítási opció, amely lehetővé teszi a görgetősávok sötétebb árnyalatú renderelését. Ez viszont csak olyan weboldalakon lehetséges, amelyek támogatják a sötét módot. Az újítás egyelőre Windows, macOS, ChromeOS és Linux rendszereken vethető be. 

Bár az opció még nem mindenkinél érhető el, a [chrome://flags] menübe lépve, majd a [Web platform controls dark mode]-ra keresve, és azt [Enabled]-re állítva már kipróbálható. Azt viszont megtippelni sem lehet, hogy a funkció mikor kerül bele a stabil változatba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.