Hirdetés

Még vékonyabbak lehetnek a 2021-es iPhone-ok



|

Újfajta kijelzőknek hála még laposabb dizájnt hozhatnak az Apple iPhone 13-as mobiljai - már meg is rendelték az új OLED-paneleket.

Hirdetés

Egyre csak háborognak a felhasználók azokon a szivárgásokon, hogy az Apple állítólag kihagyná a töltőt és a fülhallgatót az iPhone 12 mobilok dobozából, miközben azok ára nem csökkenne, ellenben az akkumulátora kapacitása zsugorodna. Ami a kicsi akkut illeti, az Apple általában a lapos dizájn érdekében nem esik túlzásokba. A jövő évi iPhone 13 modellek pedig még laposabbak lehetnek az úgynevezett touch integrated OLED-paneleknek hála. Az Apple állítólag már meg is rendelte ezeket a képernyőket. 

Hirdetés

Az új típusú kijelzők lényege, hogy a panelhez már nem csatolnak érintésérzékeny filmréteget, azt ugyanis ez a képernyő már beépítve tartalmazza. A külön réteg hiánya miatt pedig az okostelefon is vékonyabb lehet, és némi költségcsökkentés is várható. 

Az Apple állítólag minden 2021-es iPhone-ba ilyen OLED-kijelzőt szerel, és a jól értesült források azt is tudni vélik, hogy mindet a Samsung Display szállítja. Képben van még a BOE is a beszállítók körének színesítése érdekében, azonban a kínai cég esetében mostanában kérdés, hogy megfelelő minőséget képviselnek-e a top gyártók számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.