Hirdetés

Megajándékozza az Apple a PS4 és PS5 tulajokat, de az jár jobban, akinek új konzolja van



|

Akár fél évig is ingyen pörgetheted az Apple streaming platformját, ha PlayStationöd van.

Hirdetés

A 2019-ben elindított Apple TV+ streaming platform ugyan továbbra is nagyon messze van attól, hogy a legnézettebbnek számítson a maga műfajában, cserébe viszont az évek során arról vált ismertté, hogy a mennyiség helyett a minőségre helyezi a hangsúlyt, ami üdítő változatosságot jelent a Netflix és a Disney+ futószalagon érkező tartalmaihoz képest.

Épp ezért örvendetes, hogy a cupertiónóiak és a Sony legújabb közös promóciója keretében akár fél éven át is ingyen pörgethetjük az almás produkciókat.

Hirdetés

A Sony a hivatalos blogján hirdette meg az akciót, amely kizárólag PlayStationön keresztül igényelve érvényes. A PlayStation 5 tulajdonosok 6 hónapnyi ingyen AppleTV+ hozzáférést válthatnak ki a konzolos alkalmazásban, míg a PlayStation 4 esetében 3 hónapnyi szórakozás jár. Az új generációs hardveren az ajánlat a meglévő előfizetőknek és a korábbi promócióval élőknek is szól, míg a PS4-nél csak az új előfizetők élhetnek vele.

A jelentkezést nem kell elkapkodni, a lehetőség ugyanis egészen július 31-ig nyitva áll. Mivel az Apple TV+ a néhány hónapja végrehajtott áremelés miatt már havi 2790 forintba kerül, a PlayStation 5 esetében 16 740, a PlayStation 4-en pedig 8370 forintos ajándékról beszélünk.

Az Apple streaming platformján olyan tartalmakhoz férhetsz hozzá, mint a Ted Lasso, a See vagy a Különválás című sikersorozatok, valamint Tim Cookék egész jól sikerült filmeket is szállítottak, köztük a Tetris történetének feldolgozásával. A platform legújabb attrakciója az Az eltérített járat Idris Elba főszereplésével, amely az első részek alapján kifejezetten ígéretesnek tűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.