Hirdetés

Megbízható forrás utal egy új Apple monitor és az erősebb Mac mini holnapi bemutatójára



|

Izgalmas felhozatalt láthatunk a cupertinóiak következő eseményén.

Hirdetés

Hazai idő szerint kedden este 7 órakor kerül sor az Apple tavaszi termékbemutatójára, melyen a várakozások alapján az egyre biztosabbnak tűnő új iPhone SE-ről és egy új iPad Airről is leránthatják a leplet a cupertinóiak.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a 9to5Mac forrásai szerint viszont az Apple egy új, 7K-s monitoron és egy erősebb, profiknak szánt Mac minin is dolgozik, melyeket akár a "Peek Performance" című eseményen is viszontláthatunk. Most egy újabb forrás, a megbízhatóbb szivárogtatók közé tartozó Mark Gurman is alátámasztani látszik ezt az értesülést.

Hirdetés

A Bloomberg újságírója legutóbbi hírlevelében arról írt, hogy az Apple már hónapokkal ezelőtt befejezte egy "következő generációs" monitor munkálatait, így ez is felbukkanhat a keddi bemutatón. Gurman ugyanakkor nem részletezi, hogy a megjelenítő azonos-e a 9to5Mac által pletykált modellel, ezért az sem kizárt, hogy több ilyen termékre is számíthatunk a közeljövőben. Az Apple egyébként legutóbb 2019-ben mutatott be saját monitort, a Mac Próhoz szánt Pro Display XDR-t.

Ami pedig a szintén pletykált erősebb Mac minit illeti, Gurman úgy tudja, hogy az Apple egy M1 Pro, vagy M2-es chippel szerelt apróságot is leleplezhet kedden. A riporter fejlesztői forrásai szerint a cég több új Macet is tesztel egy be nem jelentett, 8 CPU- és 10 GPU-magos chippel, ami egybecseng a korábbi értesülésével, mely szerint ezzel a specifikációval érkezhet az M2-es SoC (a legerősebb M1, az ősszel bemutatott M1 Max 10 CPU és akár 32 GPU magot kínál).

A tesztelt Macek az iMac Pro és a Mac Pro új variánsai is lehetnek, ám Gurman úgy véli, hogy ezek csak később, májusban vagy júniusban kerülhetnek boltokba. Ettől függetlenül viszont szerinte megeshet, hogy a holnap esti bemutatón legalább az egyik előkerül.

Akárhogy is legyen, tényeket csak a Peek Performance után tudunk majd, de az összecsengő pletykák alapján a tavaszi esemény jóval több lehet az új budget-iPhone leleplezésénél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.