Hirdetés

Megdöbbentően sokan nézhetnek pornót stikában a munkahelyükön



|

Egy friss kutatás szerint a munkavállalók jelentős része nem azzal tölti a munkaidejét, amiért a fizetését kapja.

Hirdetés

Ha a pornó iránti keresletről van szó, a magyarok lelkes célközönségnek bizonyulnak, hiszen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság témába vágó kutatása néhány hónapja rámutatott, hogy csaknem annyian fogyasztják idehaza az erotikus filmeket, mint ahányan a Netflix streaming szolgáltató tartalmait pörgetik.

A jelek szerint pedig a britek is előszeretettel hódolnak a műfajnak, egy ottani felmérés ugyanis most a szigetország pornófogyasztási szokásairól árulkodik, méghozzá egy olyan tanulsággal szolgálva, ami talán univerzálisan is érdekes lehet.

Hirdetés

Az Egyesült Királyság telekommunikációs szabályozó hatósága, az Ofcom (Office of Communications) minden évben elkészíti az Online Nation nevű jelentést, ami a lakosság internethasználati szokásait elemzi. Ebbe pedig a pornónézés is beletartozik, melynek kapcsán az idei publikáció arra jutott, hogy a brit felnőttek 29 százaléka fogyasztott felnőtt tartalmakat.

A 2023 májusában begyűjtött adatok alapján ez összesen 13,8 millió embert jelent, akiknek közel egyharmada, 27%-a nő. A nézők legkedveltebb platformja a 8,4 millió nézővel 18%-os részesedést kihasító PornHub, majd a Chaturbate (9%) és az Xvideos (8%) következik a rangsorban. Az igazán figyelemreméltó viszont az arra vonatkozó kimutatás, hogy III. Károly alattvalói mikor fordulnak a pornóhoz.

Az Ofcom szerint ugyanis a 18 év feletti britek 21%-a reggel 9 és délután fél 6 között, vagyis munkaidőben kereste fel a pornóoldalak valamelyikét. Ez persze nem zárja ki, hogy például a szabadságukat töltők vagy a nyers erotika hétvégi hódolói torzították a statisztikát, de valószínűleg naivitás lenne azt feltételezni, hogy nincsenek benne a munkahelyi PornHub-portyák. A felmérés emellett arra is kitért, hogy a nappali látogatók átlagosan 55, az éjszakaiak pedig 59 percet töltöttek a felnőtt tartalmakkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.