Hirdetés

Megérkezett a 2023-as Spotify Wrapped, így nézheted meg, mit hallgattál idén



|

Eljött a nagy nap, amikor szembesülhetünk zenei ízlésünkkel Spotify-módra, már ha éppen nem omlik össze az oldal.

Hirdetés

Közeleg az év vége, ezzel együtt az ünnepek, azonban a karácsonyi sürgés-forgás előtt még hátra van egy igazán jeles alkalom. Ez pedig nem más, mint az éves Spotify Wrapped, melynek során az egész világ abból a nemes célból gyűlik össze, hogy megünnepelje a zenét, és ezzel egyidőben mindenki tudtára adja azt, hogy mit pörgetett a legtöbbet az év folyamán, legyen szó egy számról, albumról, előadóról vagy éppen műfajról.

Mint minden évben, most is kitett magáért a Spotify, és a már jól bejáratott formulák mellett néhány újdonsággal is megörvendeztette a hallgatókat. A legtöbbet pörgetett számok és előadók mellett idén már szemrevételezhetjük azt is, hogy mi volt az öt leghallgatottabb műfajunk, de a top öt előadó mentén most már azt is megleshetjük, hogy melyik volt az a hónap, amelyikben a legtöbbet hallgattuk az adott művészt.

Hirdetés

Az előadói üzenetek fülben a kedvenceink köszönik meg személyesen, hogy egész évben velük voltunk, de fellelhetünk még egy személyre szabott merches részt is, ahol kedvünkre válogathatunk majd mindenféle finomság közül. Persze ezek csak a fontosabbak, de számos további érdekességet tartogat magában az idei Spotify Wrapped, amit te magad is lecsekkolhatsz pár egyszerű lépésben.

Először is győződj meg arról, hogy naprakész legyen az alkalmazásod, és a legfrissebb verzió legyen telepítve a mobilodon. Ezt követőn nincs is más dolgod, mint megnyitni az alkalmazást, és a kezdőképernyőn a fenti fülek között kikeresni a színes körvonallal ellátott "Összefoglaló" címkét, ahol aztán végig böngészheted a saját évedet. Kicsit most nagy a terhelés, lehet, hogy nem működik éppen a funkció, de ez a népszerűség átka.

Nálad mi lett az eredmény?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.