Hirdetés

Megérkezett a Bose első zajszűrős és vezeték nélküli fülhallgatója



|

Több új viselhető eszközt is villantott a Bose, ezek között QuietComfort Earbuds és Sport Earbuds vezeték nélküli fülhallgatókat.

Hirdetés

A Bose bemutatta az első olyan vezeték nélküli fülldugóját, amely már zajszűrésre is képes. Ez lett a 280 dolláros Bose QuietComfort Earbuds. Az aktív zajszűrési rendszer két mikrofont és egy új algoritmust használ a környezeti zajok kizárásához, de a kialakítás is segít passzív módon blokkolni a hangokat. A zajszűrés testre szabható, ami hasznos, ha hallani szeretnénk például séta közben a forgalmat. Természetesen a szűrést le is lehet tiltani. 

Hirdetés

A Bose azt állítja, ennél jobb hangzást garantáló vezeték nélküli fülhallgató nem létezik a piacon, ráadásul természetesen hangzásra optimalizálták a Bluetooth 5.1-et és AAC-t támogató eszközt. A külső felület érintésérzékeny vezérlést biztosít gesztusok segítségével, van IPX4-es vízvédettség is. A feketében és szappankő színben elérhető termék 6 órás üzemidőt garantál, a tokkal együtt 18-at. 

A Bose Sport Earbuds eközben 180 dollárba kerül, és bár aktív zajszűrést nem kínál, egyéb tekintetben majdnem ugyanaz, csak a kialakítását változtatták meg úgy, hogy aktív sportolás mellett kényelmesebb legyen és a helyén maradjon. Itt is van AAC-támogatás és Active EQ, de a Bluetooth csak 5.0-ás, és az üzemidő is 5 (tokkal 15) óra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.