Hirdetés

Megérkezett a Google felújított billentyűzete



|

Lekerekített gombokkal és új szerkesztési eszközökkel frissült a Gboard.

Hirdetés

Komoly frissítést kapott a Gboard, a Google okostelefonokra írt billentyűzete. Az app a nyelvi támogatás mellett a rendelkezésekre álló eszközök terén és dizájnban is fejlődött. 

Hirdetés

Konkrétan ez az a frissítés, amelyről a szemfülesebbek a hónapban már előre értesültek: a Gboard gombjai ebben már le vannak kerekítve, tehát a Google - ha minimálisan is, de - dizájnt váltott. 

Az indiai nyelv támogatása is kibővült, így az androidos Gboard immáron több mint 185 nyelvváltozathoz kínál javaslatokat. 

Szintén újdonság az új szerkesztési eszköz, amit a G betűre nyomva érhetnek el a felhasználók. Ezzel lehetőség van a szöveg egyszerű kijelölésére, másolására és beillesztésére. 

Új opciók kerültek az appba a billentyűzet átméretezéséhez és újrapozicionálásához is, ami egykezes használatnál lehet különösen hasznos. 

A Gboard legfrissebb kiadása immáron elérhető a Google Play Áruházban

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.