Hirdetés

Megérkezett Androidra a Vivaldi böngésző



|

Megjelent a Google Play Áruházban a Vivaldi böngésző első androidos nyílt bétája.

Hirdetés

Több évvel az asztali Vivaldi böngésző megjelenése után a fejlesztők most kiadták az első mobilos verziót. A Vivaldi első nyilvános bétája Androidra megérkezett a Google Play Áruházba. 

Hirdetés

Miközben a böngésző a Google Chromiumra építkezik, addig számos más funkciót és testreszabási lehetőséget kínál, valamint végpontok közötti titkosítást is használ az adatok szinkronizálásakor, úgy, hogy a Google szervereire semmit sem küld el. 

Miben más még, mint a többi mobilos böngésző? Van beépített jegyzetelője, amivel úgy dolgozhatunk, hogy ki sem lépünk az appból. A gyorshívónak hála az új lapon különféle könyvjelzőket rögzíthetünk, a lapkezelésnél pedig akár klónozhatóak is a megnyitott elemek. A keresőmotorok menet közben is megváltoztathatóak, a képernyőképek pedig a látható és a teljes területekről elkészíthetőek. 

A kevésbé egyedi megoldások között akad olvasói nézet, privát mód. Elsősorban azoknak ajánlott az androidos Vivaldi, akik már az asztali változatot is használják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.