Hirdetés

Megérkezett az olcsó, de nagy kijelzős Nokia C3



|

100 dollárért 5,99 hüvelykes kijelzőt és 3040 mAh-s akkut ad a HMD Global Nokia C3-asa.

Hirdetés

A HMD Global bemutatta a legújabb belépőkategóriás okostelefonját, a Nokia C3-at. Ebbe 5,99 hüvelykes, 720p felbontású kijelzőt építettek, Android 10 rendszerrel. Természetesen műanyag a készülékház, a chip egy 1,6 GHz-es, 8-magos Unisoc SC9863. Ehhez 3 GB RAM és 32 GB tárhely jár, van microSD-foglalat is. Előre egy 5, hátra egy 8 megapixeles kamera jutott, utóbbi mellett ujjlenyomat-olvasó van. 

Hirdetés

A 3040 mAh-s akku microUSB-n át tölthető, 5 wattal. Van FM-rádió, jackcsatlakozó, dualSIM-támogatás, illetve egy testre szabható hardvergomb. 

Mindebből jól látszik, hogy mennyire erősen belépőmodell ez a készülék, ami egyelőre Kínában rendelhető elő, 100 dollárnak megfelelő összegért. A forgalmazás augusztus 13-án indul, és feltehetően Európába is eljut az újabb Nokia alapmobil. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.