Hirdetés

Megérkezett az Oreo a Galaxy S8-ra



|

A frissítésben benne van a Samsung Experience 9.0 kezelőfelület is, ami elvileg a Galaxy S9 szérián is rajta lesz.

Hirdetés

A Samsung már novemberben megkezdte az Android Oreo rendszer tesztelését a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ készülékeken. Elméletileg január 15-én véget is ért a bétaprogram. Sokan arra számítottak, hogy január végén emiatt aztán meg is jelenik a végleges verzió. 

Hirdetés

Nemrég a dél-koreai óriás azt ígérte, hogy a hivatalos és végleges Oreo frissítést a bétaprogram résztvevőinek egy nappal az általános megjelenés előtt teszi majd közzé, mintegy köszönetképp. 

Időközben a korábbi bétatesztelők megkapták a végleges Oreót a Galaxy S8 és Galaxy S8+ készülékeikre. Az európai lapok sorra közlik az effajta beszámolókat, a képernyőképek többek között holland és német felhasználóktól érkeznek. 

A frissítésben benne van a Samsung Experience 9.0 kezelőfelület is, a gyártó legújabb UI-ja. Elvileg ez lesz az a kezelőfelület, amellyel a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ gyárilag megjelennek. Természetesen a csomag része a februári biztonsági frissítés is. 

A bétatesztelők után elvileg a többi Galaxy S8- és Galaxy S8+-tulajdonos is bármikor megkaphatja az Oreót, a Samsung frissnek ható és jól optimalizált felületével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.