Hirdetés

Megérkezett, de egy vagyonba kerül a Magic Leap AR-headset



|

Végre elérhető a Magic Leap One Creator Edition, bár csak hat városban, az ára pedig 2295 dollár.

Hirdetés

Bár sokan ennél többre számítottak, a játékokat, minket utánzó emojikat és a mobilos méréseket figyelembe véve kijelenthetjük, hogy a kiterjesztett valóság már megérkezett. Ezt a legteljesebben persze csak egy headset tudja visszaadni. A Microsoft mellett ilyenen dolgozik a Magic Leap is, már régóta. 

Hirdetés

A HoloLens jelenleg 3000 dollárba kerül, de alapvetően nincs kész. Több évnyi fejlesztés után végre megérkezett a Magic Leap One is, ami valamivel olcsóbb, 2295 dollár, de szintén nincs kész. Egyelőre csak tesztelni lehet a Magic Leap One Creator Editiont, ami összesen 6 amerikai városban érhető el

Bár az eszköz teljesen működőképes, egyelőre csak a platform képességeiről akarják meggyőzni az embereket. 

A CNET jelentése szerint a Magic Leap a második és a harmadik modellt már most mutogatja a befektetőknek és a partnereinek. Azt sajnos nem tudni, hogy ezek mikor válnak elérhetővé és mivel újítanak. A The Verge szerint pedig a Magic Leap One az egyik legjobb AR-élményt garantálja, de nem olyan jó, mint a gyártó ígérte. 

A 2,3 milliárd dollárt gyűjtött Magic Leap jelenleg is azon fáradozik, hogy a fejlesztések után valahogy eladja a nyilvánosság számára az ötletét. A headsetben NVIDIA Parker processzor van, Pascal grafikával, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. Az újratölthető akku 3 órát bír, van 802.11ac-s WiFi és Bluetooth 4.2 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.