Hirdetés

Megfizethető 5G-s mobillal megy neki a Motorola a Samsung Galaxy Note 21-nek?



|

Lehet keresnivalója a kevés résztvevős stylusos piacon a gyártónak, pláne akkor, ha igazak a Samsungot övező pletykák.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy mennyire hasznos kellék tud lenni, meglehetősen korlátozott a stylusszal kiegészített, és a tollat kezelni képes mobilok száma, nem is foglalkozik velük túl sok gyártó. Márpedig több jel is utal arra, hogy a chiphiányt megszenvedő Samsung idén nem dob piacra új modellt, azaz a Galaxy Note 21 hiányában teljesen átadhatja a pályát a konkurencia termékeinek.

Most nagyon úgy fest, hogy ezt a nem mindennapi lehetőséget a Motorola fogja kihasználni, méghozzá egy 5G-s, stylusos, ugyanakkor megfizethetőnek mondott készülékkel. Utóbbi azért is kiemelten fontos szempont, mert ha mégis megszületik a Galaxy Note 21, garantáltan nem lesz olcsó mulatság.

Hirdetés

Egy szivárogtató, bizonyos Nils Ahrensmeier azt állítja, hogy rövidesen bemutatkozik a januárban elrajtolt Motorola Moto G Stylus (2021) 5G-s verziója, és ezt fényképes bizonyítékkal is alá tudja támasztani.

A Tweetjében többek között megcsodálhatjuk a hátsó kameraszigetet és ujjlenyomat-olvasót, akárcsak a frontoldalt a bal felső sarokba fúrt képalkotóval, és a neki támasztott stylusszal. A dolog szépséghibája, hogy a 256 GB tárhellyel rendelkező okostelefon Ahrensmeier szerint kizárólag az amerikai felhasználókat teszi majd boldoggá, akárcsak az 5G-t nélkülöző modell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.