Hirdetés

Megfizethető okosórával és egy új vezeték nélküli fülessel támad a Motorola



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Moto Watch 100 és a Moto Buds 600 ANC.

Hirdetés

A Lenovo birtokában lévő Motorola egy ideje már licencpartnerek bevonásával igyekszik bővíteni a termékpalettáját, külső gyártóknak kölcsönözve a "Moto" nevet. A program tagjai között találjuk az eBuyNow és az SGW Global nevű cégeket, akik most egy új okosórával és egy vezeték nélküli fülessel rukkoltak elő.

A Moto Watch 100 kifejezetten azokat célozza, akik minél kevesebbet szánnak az okosórás vágyaikra, míg a Moto Buds 600 ANC Bluetooth-fülhallgató nem kifejezetten olcsó, cserébe viszont tetszetős tulajdonságokkal bír.

Hirdetés

A 42 mm-es méretben kapható Moto Watch 100 egy 1,3 hüvelykes LCD-kijelzővel támad, ami mellé GPS-támogatás, 5 ATM-s vízállóság, gyorsulásmérő, giroszkóp, szívritmusfigyelés és véroxigénszint-mérés (SpO2) is jár. A Moto360-nál 60 euróval kérnek kevesebbet érte, ám ezért nem a Google-féle Wear OS-t kapjuk, hanem a Moto Watch OS-nek nevezett saját rendszerrel kell beérnünk, és a Wi-Fi kapcsolat is búcsút inthetünk.

Akit nem zavarnak a kompromisszumok, az fekete és szürke színben rendelheti a 2-5 napos szállítással kínált Moto Watch 100-at, boldog tulajdonosként pedig 28 féle edzésmódot követhet a kütyüvel.

Moto Buds 600 ANC-hez evezve, az SGW Global által gyártott újdonság ugyanúgy 149 euróba kerül, mint a korábban megjelent Moto Buds-S ANC, de azzal ellentétben Snapdragon Sound chipet és hosszabb (26 órás) üzemidőt ígér. Az aktív zajszűrés természetesen alap (erre utal az ANC típusnév), a Snapdragon technológiájának hála pedig az elődénél jobb hangminőséget élvezhetünk a zenehallgatás és a hívások során.

Csábító extra a Bluetooth multi-point támogatás, melynek révén egyszerre két eszközt is csatlakoztathatunk, méghozzá a folyamatot meggyorsító Fast Pair technológiával. A repertoárból ezek mellett a vezeték nélküli töltés, a Google Asszisztens-támogatás, az IPX5-ös vízállóság és a mono-üzemmód sem marad ki. A füles értékesítése valamikor januárban indul, de a termékoldal már most is böngészhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.