Hirdetés

Meghódítaná az iPhone-felhasználókat az IKEA



|

Vezeték nélküli töltésre képes lámpákkal kampányol az IKEA.

Hirdetés

Vitathatatlan tény, hogy az androidos csúcskészülékek már évek óta képesek a vezeték nélküli töltésre, és az is, hogy a Samsung Galaxy S8 és S8+ vezeték nélküli gyorstöltése gyorsabb annál, amire az új iPhone-ok vezetékes töltővel képesek (az Apple nem ad ingyen vezeték nélküli töltőt, a gyári vezetékes adapter pedig még lassútöltő). A rengeteg iPhone-felhasználó fényében azonban mégis nagy dolog, hogy az Apple bevezette a vezeték nélküli töltést, és emiatt a következő években mindenhol találkozunk majd ilyen töltőkkel: autókban, kávézókban, sőt, még a bútorainkban ás a berendezési tárgyainkban is. 

Hirdetés

Az IKEA például olyan lámpákkal kezdett el kampányolni, amelyek vezeték nélküli töltést kínálnak

Természetesen vittek egy kis színt is a reklámokba, és megváltoztatták az Apple ikonikus mondatait. A "This changes everything." helyett "This charges everything." olvasható, vagyis ezek a lámpák mindent feltöltenek. Az 1997-ből ismerős "Think Different' helyett pedig "Link Different" olvasható egy másik reklámban. Van persze olyan felirat is, hogy: "Még egy dolog... Ez egyben lámpa is." - ezzel Steve Jobs híres mondását elevenítik fel. 

A Riggad lámpák vételára egyébként 69,99 dollártól indul, és beépítve tartalmazzák a Qi-hitelesítéssel rendelkező vezeték nélküli töltőpadot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.