Hirdetés

Megint baj van a Pixel 2 XL kijelzőjével?



|

Ezúttal villog a drága csúcskészülék képernyője - még nem tudni, hogy miért.

Hirdetés

Szinte minden második napra jut egy botrányos hiba, ami önmagában nem lenne katasztrófa, de mindent egybevéve nem elfogadható egy olyan nevű és árú okostelefontól, mint a Google Pixel 2 XL. Mindez arra utal, hogy a minőségirányítással nem volt minden rendben. 

Hirdetés

Mikor már úgy tűnt, hogy a Google mindent megtett a hibák minimalizálása érdekében, amit csak lehet, megint felbukkant egy új probléma. 

A Google-nek és az LG-nek nagyon nem hiányoztak az ilyen jelentések, de úgy tűnik, hogy többen arra panaszkodnak, hogy a Pixel 2 XL kijelzője villog, amikor a rendszer zárolását feloldják. 

A jelenségről videó is van. Bár a villogás nem jelentkezik minden alkalommal, már a készülék vásárlását követően jelen volt ennél a konkrét modellnél. Az újraindítás csak átmenetileg segít, és a csökkentett mód, gyári visszaállítás sem oldja meg a helyzetet. A környezeti kijelző kikapcsolása állítólag igen, tehát elképzelhető, hogy most szoftveres a gond. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.